Disclaimer

TKCB Bouwkostenadvies gebruikt deze website voor het verstrekken van informatie. De informatie op deze website is dan ook met uiterste zorg samengesteld. Toch bestaat de mogelijkheid dat informatie onjuist of na verloop van tijd verouderd is. Aan de informatie op deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Mocht u onjuistheden op deze website aantreffen dan verzoek ik u om mij daarvan op de hoogte te stellen.

TKCB Bouwkostenadvies geeft toestemming om de inhoud van deze website over te nemen of ernaar te verwijzen, mits hierdoor geen schade, op welke wijze dan ook, wordt toegebracht aan TKCB Bouwkostenadvies. Bij correcte overname of verwijzing van of naar de inhoud van deze website wordt bronvermelding op prijs gesteld. Deze disclaimer is niet van toepassing op websites van derden die via links op deze website kunnen worden bezocht.

TKCB Bouwkostenadvies behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer. Het is daarom aan te raden deze disclaimer regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.